VAN / TUŞBA - Mevlana Ortaokulu

Mevlana Ortaokulu

BEYÜZÜMÜ MAH. 11100. SK. MEVLANA ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 20B TUŞBA / VAN
Vizyon
Bilimsel gelişmeler ışığında ; Eğitimin önündeki engelleri aşarak , Çağdaş Eğitim -Öğretim anlayışı ile modern dünya gereksinimlerini benimseyerek , tümü genç ve dinamik kadromuz ile resmi ilköğretim okulları arasında eğitimde lider olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, her alanda etkin ve kendine güvenen, farklı ve bağımsız düşünce yeteneğiyle donanmış, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, bilim ve teknolojiden yararlanmasını bilen, sosyal ve sportif faaliyetlere önem veren bilinçli bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tam gün öğretim.
Ulaşım
Minibüs, halk otobüsleri ve belediye otobüsleri ile 10 dakikada şehir merkezine varılmaktadır. Minibüs: Beşyol´dan kalkan Kömürcüler(Sıhke) TOKİ minibüsleriyle ulaşım sağlanmakta. Otobüs: Beşyol´dan kalkan 741 no´lu belediye otobüsleriyle ulaşım sağlanmakta. Halk Otobüsü: Beşyol´dan kalkan MEYDAN-Çarşı araçlarıyla ulaşım sağlanmakta.
Bulunmamaktadır
Tuşba
Şehir merkezine 5km uzaklıktadır.